Laserskärning med snabb leverans!

Vi är en komplett mekanisk verkstad som arbetar effektivt och kvalitativt. Hos oss garanteras du ett resultat som du kan vara nöjd över. Vår Bystronic laser skär upp till 20 mm svart stål eller 10 mm rostfritt/syrafast stål med format 3 000 x 1 500 mm. Vi laserskär enligt din ritning eller så hjälper vi dig att ta fram ritningsunderlag. Laserskärning är kostnadseffektivt och har mycket hög precision.

Laserskärning i plåt

Effektiv Laserskärning med Snabb Leverans

Upptäck vår snabbhet och effektivitet i laserskärning. Vi garanterar leveranser som inte bara är snabba men också exakta och av högsta kvalitet.

Modern Verkstad för Alla Dina Behov

Komplett mekanisk verkstad med modern utrustning. Hos oss hittar du allt från avancerad teknik till skicklig expertis, redo att hantera dina mest krävande projekt.

Anpassade Lösningar för Din Design

Skärning exakt enligt dina specifikationer. Vår Bystronic laser hanterar material upp till 20 mm svart stål eller 10 mm rostfritt/syrafast stål. Vi arbetar med stora format upp till 3 000 x 1 500 mm för att möta dina unika behov.

Skräddarsydda Ritningar och Design

Behöver du hjälp med ritningar? Vi finns här för dig. Vi kan hjälpa till med att ta fram ritningsunderlag som speglar dina visioner och krav.

Kostnadseffektivitet och Precision

Högkvalitativ laserskärning till ett konkurrenskraftigt pris. Vår teknologi säkerställer inte bara noggrannhet och precision, utan även kostnadseffektivitet för ditt projekt.

Kontakta oss på Hamek Verkstad om du har några frågor eller om vi kan hjälpa dig med era tillverkningsbehov.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå