Mekanisk verkstad

Hamek Verkstad AB är en komplett verkstad med svetsning, maskinbearbetning, blästring, målning samt pulverlackering. Vi erbjuder även manuell bearbetning i korta serier. Vi utför arbetet mycket effektivt och med hög kvalitet eftersom vår målsättning är att du ska bli nöjd med samtliga arbeten som Hamek Verkstad utför åt dig.

  • Laserskärning
  • Maskinbearbetning
  • Svetsning
  • Blästring, Målning, Pulverlackering
  • Bockning

Expertis inom Maskinbearbetning

Avancerad maskinbearbetning med precision. Våra tjänster innefattar svarvning, borrning och fräsning. Vi hanterar även manuell bearbetning i korta serier för att möta dina specifika krav.

Engagemang för Kvalitet och Effektivitet

Vi strävar efter att leverera arbete av högsta kvalitet med effektivitet för att säkerställa din tillfredsställelse med varje uppdrag.

Avancerad Laserskärningsteknik

Precisionsskärning i tjocka material. Vår utrustning hanterar svart stål upp till 20 mm i tjocklek och rostfritt stål upp till 10 mm för att tillgodose dina mest krävande projekt.

Fullständiga Svetsningstjänster

Svetsning för en mängd olika applikationer. Vi har expertisen och utrustningen för att hantera alla typer av svetsningsprojekt.

Professionell Målning och Pulverlackering

Skyddande och estetisk finish. Vår målning och pulverlackering ger dina produkter en hållbar och estetiskt tilltalande yta. Vi erbjuder även blästring för att förbereda produkten inför ytbehandligen på bästa sätt.

Precis Bockning

Vår fyra meter breda cnc-styrda kantpress på 200 ton klarar det mesta i bockningsväg.

Hamek Verkstad AB - I hjärtat av Ådalen

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå